Veelgestelde vragen

Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

De grootte van de keuken is niet belangrijk. Chef-kok Frank heeft wel een oven en een vierpitsfornuis (gas, elektrisch of inductie) nodig.

Chef-kok Frank gaat met je in gesprek over het gewenste aantal gangen, je voorkeuren en individuele dieetwensen van je gasten. Daarna doet hij een passend menuvoorstel.

Dat kan. Nadat het menu is vastgesteld zal Frank aan de hand van de gekozen gerechten een perfect wijnarrangement voorstellen.

Dat is afhankelijk van het aantal gangen en de gerechten die je in overleg met Frank hebt gekozen. Voor een passend wijnarrangement wordt een afzonderlijke prijs afgegeven.

Dat je vooraf de tafel feestelijk dekt. Indien gewenst kan Frank hiervoor wat tips geven. De borden brengt hij mee. Jij hoeft alleen maar voor (wijn)glazen en bestek te zorgen.

Frank zorgt ervoor dat na afloop je keuken netjes wordt achtergelaten.

Mail of bel chef-kok Frank van Wissen met je vraag.
info@kokkiediekookt.nl
06 1164 9818